ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας https://smart-phones.gr Προϋπόθετει από τους χρήστες να διαβάζουν προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις και να συμμορφώνονται με αυτούς. Εάν για οποιοδήποτε λόγο δε συμφωνεί οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους. Υπάρχει πιθανότητα τροποποιήσεις των παρόντων όρων και προϋποθέσεων στο μέλλον χωρίς κάποια προειδοποίηση.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΑΣ

Η ιστοσελίδα https://smart-phones.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας Βαγγέλη Καλλιώρα με έδρα την Καρδίτσα, με αριθμό ΓΕΜΗ 167479931000. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες μας να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει εταιρεία μας και να πραγματοποιήσουν τις ηλεκτρονικές αγορές.

ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Τα προσωπικά στοιχεία και πληροφορίες που μας παρέχετε υπόκεινται σε επεξεργασία βάσει των πολιτικών προστασίας δεδομένων. Με τη χρήση της ιστοσελίδας https://smart-phones.gr συμφωνείτε στην επεξεργασία των πληροφοριών και των προσωπικών στοιχείων και δηλώνεται την εγκυρότητα και την ακρίβεια αυτών.

ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ Η ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ?

Τα δεδομένα σας που επεξεργάζεται η εταιρεία με σκοπό την ολοκλήρωση της παραγγελίας δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους. Τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας καταχωρούνται απευθείας στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας και η εταιρεία μας δεν διατηρεί ούτε γνωρίζει κανένα από την στοιχεία της πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας.

Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ

Με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας αναλαμβάνετε:
1. Να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μόνο για παραγγελίες ή θεμιτά ερωτήματα.
2. Τα στοιχεία των παραγγελιών σας πρέπει να είναι πάντοτε αληθή , ακριβή, έγκυρα και πλήρη. Να μας παρέχεται με ακρίβεια την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) , την ταχυδρομική σας διεύθυνση και τα λοιπά στοιχεία επικοινωνίας. Αν θεωρήσουμε ευλόγως ότι η παραγγελία δεν πληρεί τις παραπάνω προϋποθέσεις έχουμε το δικαίωμα να την ακυρώσουμε και να ενημερώσουμε τις αρμόδιες αρχές.
3. Οι ανήλικοι απαγορεύονται να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες του παρόντος διαδικτυακού τόπου καθότι σύμφωνα με το νόμο αυτές απευθύνονται αποκλειστικά σε ενήλικες. Αν οι ανήλικοι αυτοβούλως επισκεφθούν τις ιστοσελίδες οι διαχειριστές του παρόντος διαδικτυακού τόπου δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Καλάθι αγορών
Μετάβαση στο περιεχόμενο